Kemi
enkel ting
21. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
Jeg skal udregne antallet af moles af ascorbinsyre i fem vitamin C piller.
Jeg ved at der i en Vitamin C pille er 30 mg ascorbinsyre. Hvilke oplysninger skal jeg ellers bruge for at udregne det?
Kender disse to formler: n=m/M og n=c*V
Men kan ikke helt finde ud uf, hvad jeg skal sætte ind hvor
Jeg ved at der i en Vitamin C pille er 30 mg ascorbinsyre. Hvilke oplysninger skal jeg ellers bruge for at udregne det?
Kender disse to formler: n=m/M og n=c*V
Men kan ikke helt finde ud uf, hvad jeg skal sætte ind hvor
Svar #1
21. januar 2007 af Sannaen (Slettet)
jeg skal vidst bruge
n=c*V
Fordi mass content'en skal jeg regne ud i en anden opgave og er ikke sikker på de de 30 mg skal indgå
n=c*V
Fordi mass content'en skal jeg regne ud i en anden opgave og er ikke sikker på de de 30 mg skal indgå
Svar #3
21. januar 2007 af Sannaen (Slettet)
#2 Molarmassen udregnes først længere nede /:
Tror måske at det er denne formal som skal bruges istedet
N=c*V
Men ved ikke hvad C og V er af ascorbinsyre i fem vitamin C piller
Tror måske at det er denne formal som skal bruges istedet
N=c*V
Men ved ikke hvad C og V er af ascorbinsyre i fem vitamin C piller
Skriv et svar til: enkel ting
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
