Kemi
HASTER ! Noget galt
22. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
Der er noget helt galt i disse udregninger, men kan ikke se hvad ?
Hvor er den gal??
2) Udregn antallet af tilføjede (NaOH) moles i equivalens punktet.
- 0.100M (NaOH) /L.
= 0.100M / 1000 mL * 10mL = n = 0.001M (NaOH
3) Udregn antallet af moles af C6H8O6 i fem vitamin c piller.
- C6H8O6(aq) + OH?(aq) ? C6H7O6?(aq) + H2O(l)
NaOH og C6H8O6 har en ratio/forhold på 1: 1,
n (C6H8O6) er derfor også 0.001M.
4) Udregn den molare masse af C6H8O6
- ((6*12.01)+(8*1.008)+(6*16)) = 176.13
M (C6H8O6) = 176.13
5) Udregn "mass content" (m?) af C6H8O6 i én vitamin c pille.
m = n * M => m = 0.001M * 176.13 / 5 = 0.035226
Her skulle det vidst ende op med at give 60mg?
Hvor er den gal??
2) Udregn antallet af tilføjede (NaOH) moles i equivalens punktet.
- 0.100M (NaOH) /L.
= 0.100M / 1000 mL * 10mL = n = 0.001M (NaOH
3) Udregn antallet af moles af C6H8O6 i fem vitamin c piller.
- C6H8O6(aq) + OH?(aq) ? C6H7O6?(aq) + H2O(l)
NaOH og C6H8O6 har en ratio/forhold på 1: 1,
n (C6H8O6) er derfor også 0.001M.
4) Udregn den molare masse af C6H8O6
- ((6*12.01)+(8*1.008)+(6*16)) = 176.13
M (C6H8O6) = 176.13
5) Udregn "mass content" (m?) af C6H8O6 i én vitamin c pille.
m = n * M => m = 0.001M * 176.13 / 5 = 0.035226
Her skulle det vidst ende op med at give 60mg?
Svar #1
22. januar 2007 af sapiens (Slettet)
ret forvirrende opskrevet, du mangler at opskrive nogle oplysninger. indtil videre vil jeg lige kommentere på det du har skrevet.
2) - 3) enhed skal være mol lige meget hvad!!
4) rigtig, men husk enhed.
5) den ser ret forkert ud.
men skriv lige alle oplysninger op
2) - 3) enhed skal være mol lige meget hvad!!
4) rigtig, men husk enhed.
5) den ser ret forkert ud.
men skriv lige alle oplysninger op
Svar #2
22. januar 2007 af sapiens (Slettet)
hmm, jeg kan se at mathon har svaret på dit spørgsmål, men at du bliver ved at oprette nye tråde. hvorfor spørger du ikke om det, du ikke forstår?
Skriv et svar til: HASTER ! Noget galt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
