Matematik
Hjælp hurtigt
31. januar 2007 af
Bodillan (Slettet)
Hej. Jeg sidder med en matematik aflevering som jeg lige har et spørgsmål til.
Hvordan finder jeg ud af hvor lang tid en bil tager om at køre 89,4 km når den kører 60km/t?
Håber i vil hjælpe hurtigt
Hilsen Bodil
Hvordan finder jeg ud af hvor lang tid en bil tager om at køre 89,4 km når den kører 60km/t?
Håber i vil hjælpe hurtigt
Hilsen Bodil
Svar #1
31. januar 2007 af Cristiano (Slettet)
Du har:
89,4 km og 60 km/t og du skal finde tiden t.
Ved at dividere størrelserne, går km ud og du har t tilbage:
89,4 km / 60 km/t = 1,49 t
Så kan du evt. omregne det til minutter, hvis du ønsker det..
89,4 km og 60 km/t og du skal finde tiden t.
Ved at dividere størrelserne, går km ud og du har t tilbage:
89,4 km / 60 km/t = 1,49 t
Så kan du evt. omregne det til minutter, hvis du ønsker det..
Svar #3
31. januar 2007 af BoWie (Slettet)
89,4/60 = 1,49
60/100 = 0,6
Gang derfor o,6 med 49
= 29,4
Derfor vil det tage 1 time og 29,4 minutter
60/100 = 0,6
Gang derfor o,6 med 49
= 29,4
Derfor vil det tage 1 time og 29,4 minutter
Skriv et svar til: Hjælp hurtigt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
