Matematik
Hjælp .. Eksponentiel udvikling
01. februar 2007 af
Achilleus (Slettet)
908. En eksponentiel udvikling f( x )=b*a^x aftager med 15% pr. x-enhed (delta x=1).
a) Bestem grundtallet a
b) Bestem fremskrivningsfaktoren og den procentvise funtionstilvkst svarende til delta x = 0,2.
c) Hvor mange gange "s stor" bliver f( x ) nr x vokser med 2?
d)Bestem den x-tilvkst der svarer til en y-fremskrivningsfaktor p 1/2
e) Bestem en regneforskrift for f nr det oplyses at f(5)=10
Nogen der kan hjælpe ?
a) Bestem grundtallet a
b) Bestem fremskrivningsfaktoren og den procentvise funtionstilvkst svarende til delta x = 0,2.
c) Hvor mange gange "s stor" bliver f( x ) nr x vokser med 2?
d)Bestem den x-tilvkst der svarer til en y-fremskrivningsfaktor p 1/2
e) Bestem en regneforskrift for f nr det oplyses at f(5)=10
Nogen der kan hjælpe ?
Skriv et svar til: Hjælp .. Eksponentiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
