Matematik

funktioner - alkohol

09. februar 2007 af razi (Slettet)
Det vides at en person forbrænder 8g alkohol i timen, og en øl indeholder 12g alkohol.

En person indtager en øl til at starte med og derefter en øl hver halve time. Tegn en graf, der viser, hvordan mængden af alkohol i kroppen på denne person afhænger af antallet af timer, siden indtagelsen begyndte.

Hvordan skal jeg opstille funktionen for denne situation?

På forhånd taak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2007 af mathon

hver halve time: -4+12 = +8

for hver halve time stiger kroppens alkoholmængde med 8


n halvetimer senere

m = mo * n*8

m(n)= 12_g + n*8_g, hvor n er hel

Skriv et svar til: funktioner - alkohol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.