Matematik

tan og sin = cos?

13. februar 2007 af X-89 (Slettet)
Jeg har et spørgsmål omkring cosinus, sinus og tangens.

Af ligningen:
m * g * tan(x) = m * L * sin(x)

isoleres g til:
g = l * cos(x)

Hvilken regneregel får tan(x) og sin(x) opløst til cos(x)? På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2007 af smelborp (Slettet)

tan(x)= sin(x)/cos(x) <=> cos(x)= sin(x)/tan(x)

Svar #2
13. februar 2007 af X-89 (Slettet)

Ah, tusind tak!

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2017 af ritika (Slettet)

Hey

tan = sin / cos.

For more formulas and values at different angles of sin, cos, tan at 30, 60, 90... visit teachoo


Skriv et svar til: tan og sin = cos?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.