Fysik

Effekt - Hurtigt!

01. maj 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Et legeme falder frit og rammer jorden med en effekt. Hvordan bestemmes effekten? Er det p = F *v ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2007 af holretz (Slettet)

Du kan ikke snakke om at legemet rammer jorden med en effekt...
Du kan snakke om den effekt som tyngekraften yder netop som tingen rammer jorden og den er P = F * v = m*g*v


Svar #2
01. maj 2007 af stræber-pigen (Slettet)

#1 Okay. Tak!

Svar #3
01. maj 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Men så er enheden m/s^s *m/s = m^2 / s^3 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2007 af holretz (Slettet)

Enheden for effekt er J/s eller watt. J/s = N*m/s


Skriv et svar til: Effekt - Hurtigt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.