Matematik
én opg
08. maj 2007 af
Sannaen (Slettet)
kan dette passe ? Og hvordan kan jeg evt. forkorte den?
F(x) = ((e^2x) +1) * ((x^2) +3)
F’(x) = ((e^2x) +1) * 2x + (2e^2x) * ((x^) +3)
F(x) = ((e^2x) +1) * ((x^2) +3)
F’(x) = ((e^2x) +1) * 2x + (2e^2x) * ((x^) +3)
Svar #1
08. maj 2007 af Sannaen (Slettet)
+ denne (: heh, hov det var to
F(x) = ln(2x) * ln(3x)
F’(x) = ln(2x) *(1/x) + (1/x) * ln(3x)
F(x) = ln(2x) * ln(3x)
F’(x) = ln(2x) *(1/x) + (1/x) * ln(3x)
Skriv et svar til: én opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
