Matematik
potensudvikling igen igen
09. maj 2007 af
abk_buch (Slettet)
Hvad så med den her..?!
Procent x vokser når y vokser med 110%..?
forskrift: y=7*x^1,5
Kan det her passe...
110% ~ 11,00 ~ ((110/100)+1) = 2,1
2,1 = x^1,5
x = 2,1^(1/1,5)
x = 1,6399 %
nogen der kan hjælpe
Procent x vokser når y vokser med 110%..?
forskrift: y=7*x^1,5
Kan det her passe...
110% ~ 11,00 ~ ((110/100)+1) = 2,1
2,1 = x^1,5
x = 2,1^(1/1,5)
x = 1,6399 %
nogen der kan hjælpe
Svar #1
09. maj 2007 af mathon
yo = 7*xo^1,5
2,1yo = 7*((1+p/100)xo)^1,5
2,1yo = (1+p/100)^1,5*[7*xo^1,5 ] = (1+p/100)^1,5*yo
2,1yo = (1+p/100)^1,5*yo
2,1 = (1+p/100)^1,5
2,1^(2/3) = (1+p/100)
p/100 = 2,1^(2/3) - 1
p = [2,1^(2/3) - 1]*100
Svar #2
09. maj 2007 af abk_buch (Slettet)
Var den rigtig eller forkert...!!
Var svaret 63,99 % eller 1,6399 ....?
Var svaret 63,99 % eller 1,6399 ....?
Skriv et svar til: potensudvikling igen igen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
