Kemi
2 sek.. g => mg
22. maj 2007 af
Chimmi (Slettet)
m=n*M <=> m= 176,124g/mol*0,00824 mol = 1,45 g..
Hvis man omregner 1,45 til mg.. så er det vel bare 1450 mg ikk?.. I sammenhæng med min opg, synes jeg at tallet er stort, så derfor spørger jeg jer for en sikkerheds skyld..
Hvis man omregner 1,45 til mg.. så er det vel bare 1450 mg ikk?.. I sammenhæng med min opg, synes jeg at tallet er stort, så derfor spørger jeg jer for en sikkerheds skyld..
Svar #2
22. maj 2007 af mathon
eller
m = n*M <=> m = 176,124mg/mmol*8,24 mmol = ca. 1451mg,
da
g/mol = mg/mmol
m = n*M <=> m = 176,124mg/mmol*8,24 mmol = ca. 1451mg,
da
g/mol = mg/mmol
Svar #3
22. maj 2007 af Jepaan (Slettet)
ellers kan du bruge google. Du skal f.eks. bare i søgefeltet skrive: 1,45 g in mg
Skriv et svar til: 2 sek.. g => mg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
