Kemi
rigtigt opskrevet?
05. september 2007 af
Chimmi (Slettet)
Jeg skal skrive opløselighedsproduktet for Ca5(PO4)3F
Er det sådan:K_0= [Ca5]*[(PO4)3]*[F]
eller hvad?...
Er det sådan:K_0= [Ca5]*[(PO4)3]*[F]
eller hvad?...
Svar #1
05. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Næsten Ko= [Ca]^5*[PO4]^3*F
men det er måske det du mener?
men det er måske det du mener?
Skriv et svar til: rigtigt opskrevet?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
