Kemi
Hjælp-kemiske formler
21. september 2007 af
knap-saa-hoej (Slettet)
Skriv kemisk formler for ionforbindelser dannet ud fra følgende metaller og ikke-metaller. Navngiv forbindelserne.
d) Aluminium og svovl
JEg har fået det til: Al_2(S)_3 = Alominiumsulfid
e) barium og nitrogen
Jeg har fået den til: Ba_3(N)_2 = Batriumnitrid
+ et spørgsmål for nogle ionforbindelser der skal anføres den kemisk formel
For fx natriumthiosulfat skriver man ikke NaS_2O_3^2-
Men undlader at skrive 2- ikk?
d) Aluminium og svovl
JEg har fået det til: Al_2(S)_3 = Alominiumsulfid
e) barium og nitrogen
Jeg har fået den til: Ba_3(N)_2 = Batriumnitrid
+ et spørgsmål for nogle ionforbindelser der skal anføres den kemisk formel
For fx natriumthiosulfat skriver man ikke NaS_2O_3^2-
Men undlader at skrive 2- ikk?
Skriv et svar til: Hjælp-kemiske formler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
