Matematik

Lille Sjov opg. rektangulært

03. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)
Jeg kan ikke lige komme vider med denne opg.

For et rektangulært bord ønsker man et areal på 2,8m^2, og at den lange side er 1,2m længere end den kort side.
1. Bestm bordets bredde

Jeg er nået så langt her :

2,8 = ( 1,2+x) x

Og ved ikke lige hvordan jeg skal komme videre med den ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2007 af peter lind

Gang x ind i parantesen og træ de 2, 8 over på højre side. Så får du en andengradsligning, du må løse.

Svar #2
03. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)

Svaret skal give dette..... 1,18m

Svar #3
03. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)

Har en 2-gradslining.... men kan ikke lge komme videre med den ?

0=x^2+1,2x-2,8

Svar #4
03. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)

Har en 2-gradslining.... men kan ikke lge komme videre med den ?

0=x^2+1,2x-2,8

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2007 af peter lind

Find diskriminaten D = B^-4AC = 1,2^2 - 4*1*(-2,8)

Løsningerne er så (B + kvrod(D))/(2A) og (B - kvrod(D))/(2A)

Svar #6
03. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)

thanks DONE

Skriv et svar til: Lille Sjov opg. rektangulært

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.