Matematik
Rumfang
20. maj 2004 af
SONJAN (Slettet)
Jeg skal bestemme rumfanget af et legeme som drejer rundt om x-aksen.
integralet er: -(e^2x-2e^x)^2dx
= -pi(e^4x-4e^2x)
= -pi [0.25e^4x-2e^2x]
Integralet fra 0 til ln2
-pi(0.25 e^4(ln2) -2e^(2ln2) -0.25+2
=2,25, men det skal give 0,4166.
Hvad har jeg gjort forkert..??
integralet er: -(e^2x-2e^x)^2dx
= -pi(e^4x-4e^2x)
= -pi [0.25e^4x-2e^2x]
Integralet fra 0 til ln2
-pi(0.25 e^4(ln2) -2e^(2ln2) -0.25+2
=2,25, men det skal give 0,4166.
Hvad har jeg gjort forkert..??
Svar #1
20. maj 2004 af sigmund (Slettet)
Du har ikke beregnet kvadratet på en toleddet størrelse korrekt.
Svar #2
20. maj 2004 af SONJAN (Slettet)
arhh, f.. hvordan kunne jeg overse det.. nå men tak for det!!
Skriv et svar til: Rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
