Kemi
vis at...
21. oktober 2007 af
tweety2 (Slettet)
1)
vis at :
(længden) (u + v)^2 = længden(u)^2 + 2u*v + længden (v)^2
2)
vis at u*v er mindre el ligemed længden af u * længden af v
3)
Udled fra 1) og 2) at
længden u + v er mindre eller ligemed længden u + længden v
det ser lidt indviklet og mærkeligt ud når jeg mangler tegnene... men håber stadig der er en der har forstået det og vil hjælpe her....
vis at :
(længden) (u + v)^2 = længden(u)^2 + 2u*v + længden (v)^2
2)
vis at u*v er mindre el ligemed længden af u * længden af v
3)
Udled fra 1) og 2) at
længden u + v er mindre eller ligemed længden u + længden v
det ser lidt indviklet og mærkeligt ud når jeg mangler tegnene... men håber stadig der er en der har forstået det og vil hjælpe her....
Svar #1
21. oktober 2007 af volcom1
Den første er en ganske almindelig løsning af kvadratet på en toledet størrlese: (a+b)^2 = (a+b)*(a+b) = a^2+2ab+b^2
de to næste forstår jeg ikke helt hvordan du mener det. Snakker du vektorer eller hvordan skal længderne forstås
de to næste forstår jeg ikke helt hvordan du mener det. Snakker du vektorer eller hvordan skal længderne forstås
Svar #2
22. oktober 2007 af mathon
....undskyld - men kender De ikke forskel på de faglige kategorier?...
Svar #3
22. oktober 2007 af tweety2 (Slettet)
SORRY!! har fuldstændig overset at jeg har skrevet i kemi
jeg er så vant til at klikke på kemi så det er bare sket automatisk!!
ups ............
jeg er så vant til at klikke på kemi så det er bare sket automatisk!!
ups ............
Skriv et svar til: vis at...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
