Kemi
Gibbs energi.
30. oktober 2007 af
Littleprincess
Hej!
Følgende opgave;
Beregn dG for
(COOH)2 (c) + 1/2 02 (g) --> 2 CO2 + H20 (l)
ved 25 Celcius, P(O2) = 20kPa c(CO2(aq))= 2mM
og x for H2O sættes til 1.
What to do?
Mvh. :-)
Følgende opgave;
Beregn dG for
(COOH)2 (c) + 1/2 02 (g) --> 2 CO2 + H20 (l)
ved 25 Celcius, P(O2) = 20kPa c(CO2(aq))= 2mM
og x for H2O sættes til 1.
What to do?
Mvh. :-)
Svar #1
30. oktober 2007 af Littleprincess
Okay :-) Nogen der kender H for (COOH)2 ?
På forhånd tak, Mie :-)
På forhånd tak, Mie :-)
Svar #2
31. oktober 2007 af frodo (Slettet)
anvend:
DG*=-RTlnK
K kan let bestemmes ud fra de opgivede data..
DG*=-RTlnK
K kan let bestemmes ud fra de opgivede data..
Skriv et svar til: Gibbs energi.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
