Matematik
rumfang
15. november 2007 af
LarsUlri (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave:
Gør ved arealbetragtning rede for, at for f(x)=x, x større eller lig med o er areal funktionen A(x)=½x^2
Jeg ved slet ikke hvad jeg skal starte med eller noget.. :(
Gør ved arealbetragtning rede for, at for f(x)=x, x større eller lig med o er areal funktionen A(x)=½x^2
Jeg ved slet ikke hvad jeg skal starte med eller noget.. :(
Svar #1
15. november 2007 af peter lind
Tegn grafen for f(x) og afsæt en lodret akse i x. Du vil nu have en retvinklet trekant med den vandrette side x.
Svar #3
16. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Så har du en retvinklet trekant, som du bør være i stand til at beregne arealet af.
Så har du en retvinklet trekant, som du bør være i stand til at beregne arealet af.
Skriv et svar til: rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
