Matematik
rigtigt?
21. november 2007 af
Morten_Jensen (Slettet)
A) hvad er massen af 6,0cm3 kobber? Densitet af kobber = 8,93
Mit bud: V=6,0cm3 * 8,93g/cm3 = 53,58g (Bemærk om det er rigtig benævnelse jeg har på?)
Mit bud: V=6,0cm3 * 8,93g/cm3 = 53,58g (Bemærk om det er rigtig benævnelse jeg har på?)
Skriv et svar til: rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
