Matematik
Rumfang
06. december 2007 af
Nisa1 (Slettet)
En kasse har en længden 4 m, bredden 3 cm og højden 2 mm. Beregn kassens rumfang
Svar #3
06. december 2007 af Isomorphician
Nej.
Prøv at gange de tre tal sammen uden at lave enheden om, så kan du se at det ikke skal give noget med 48
Prøv at gange de tre tal sammen uden at lave enheden om, så kan du se at det ikke skal give noget med 48
Svar #7
07. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Der gælder. at
4 m = 400 cm
2 mm = 0,2 cm
Altså er kassens rumfang
V = (400 cm)*(3 cm)*(0,2 cm) = 400*3*0,2 cm*cm*cm = 240 cm³
Der gælder. at
4 m = 400 cm
2 mm = 0,2 cm
Altså er kassens rumfang
V = (400 cm)*(3 cm)*(0,2 cm) = 400*3*0,2 cm*cm*cm = 240 cm³
Skriv et svar til: Rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
