Matematik

halverings konstanten.

03. januar 2008 af kim19 (Slettet)
hvis F(x)=4 har halverings konstanten 8
hvad har F(x)=10 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2008 af sigmund (Slettet)

Huh? Det giver ikke så megen mening. F(x)=4 er den funktion, der er konstant 4 hele tiden. Hvordan kan den have en halveringskonstant? Du må omformulere spørgsmålet.

Skriv et svar til: halverings konstanten.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.