Matematik
kan det være rigtigt?
28. januar 2008 af
JTPUK (Slettet)
mit tårn er 40m. og jeg taber en sten fra disse 40m
hvor lang tid tager det for stenen at komme ned når jeg har denne formel:
s=4,91*t^x
(s= antal meter stenen falder)
(t= sekunder)
Er dette så rigtig:
40=4,91*t^2
t=sqar(40-4,91)
t= 5,92
Er det virkelig rigtigt??
hvor lang tid tager det for stenen at komme ned når jeg har denne formel:
s=4,91*t^x
(s= antal meter stenen falder)
(t= sekunder)
Er dette så rigtig:
40=4,91*t^2
t=sqar(40-4,91)
t= 5,92
Er det virkelig rigtigt??
Svar #3
28. januar 2008 af JTPUK (Slettet)
når ja...
Men kan det være rigtig at det tager 5,92sek. for min sten at falde ned fra 40m?
Men kan det være rigtig at det tager 5,92sek. for min sten at falde ned fra 40m?
Svar #4
28. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Hvis du gør det rigtigt, giver beregningen noget med 2,.. sek. Og det lyder for mig lidt hurtigt, må jeg nok sige.
Skriv et svar til: kan det være rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
