Matematik
M = 2700 * K ^ 0,55
04. februar 2008 af
aviaajas (Slettet)
M = 2077 * K ^ 0,55
Er samme som; f(x)= 2077 * x ^ 0,55
Hvor mange % stiger M, hvis K øges med 10%
Er samme som; f(x)= 2077 * x ^ 0,55
Hvor mange % stiger M, hvis K øges med 10%
Svar #1
04. februar 2008 af tal-pædagog (Slettet)
Hvis K bliver 10 % større, bliver den 1,1*K. Prøv at se på forholdet mellem (1,1*K)^0,55 og K^0,55. Det skal give 5,38 % (afrundet)
Skriv et svar til: M = 2700 * K ^ 0,55
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
