Fysik

hurtig spørgsmål :)

03. april 2008 af Skat1 (Slettet)
Hvordan er Galilies anden faldlov?
Herpå mener jeg formlen :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2008 af Riemann

jeg vil tro, at det er den følgende lov man kalder Galileis faldlov:

s=0.5*a*t^2+v0*t+s0


definition af symboler:

t: tid
s: position
v: hastighed
a: acceleration (man antager at denne er konstant)

s0: s(t=0)
v0: v(t=0)

Skriv et svar til: hurtig spørgsmål :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.