Fysik
Laser effek til fortoner pr. sek, hjælp søges
21. april 2008 af
Niclas90 (Slettet)
Opg: en laser med en effekt på 1mW og bølgelængde=660 nm.. hvor mange fotoner pr. sek?
har ingen ide havd fanden jeg skal gøre med den, er der noget der kan hjælpe mig lidt derhen af ?
har ingen ide havd fanden jeg skal gøre med den, er der noget der kan hjælpe mig lidt derhen af ?
Svar #1
21. april 2008 af Lurch (Slettet)
Fotonenergien pr foton er givet ved
E = h*f
Så kan du udfra effekten regne antallet af fotoner pr tid
E = h*f
Så kan du udfra effekten regne antallet af fotoner pr tid
Svar #2
08. november 2008 af nørd240 (Slettet)
brug følgende formel Ef=h*c/lambda omregn 660 nm til m ved at gange med 10^-9
Skriv et svar til: Laser effek til fortoner pr. sek, hjælp søges
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
