Matematik
Hurtigt mat-spørgsmål!
15. september 2004 af
Tordentarm (Slettet)
I funktionen f(x)=(x-1)/(x+2) tilhører tallene "-2,-1,0,1,2" da ikke allesammen værdimængden?
På forhånd tak
På forhånd tak
Svar #1
15. september 2004 af Lurch (Slettet)
mener du definitionsmængden?
for x=-2 er ikke defineret, og ikke emd i definitionsmængden
værdmængden må du finde ved en funktionsundersøgelse
for x=-2 er ikke defineret, og ikke emd i definitionsmængden
værdmængden må du finde ved en funktionsundersøgelse
Svar #2
15. september 2004 af Tordentarm (Slettet)
Aha! Har fundet ud af den. Fandt et program til at tegne grafer med på nettet. Har ikke fået lommeregner endnu nemlig, så var lidt lost.
Skriv et svar til: Hurtigt mat-spørgsmål!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
