Matematik
HJÆLP..forskrift for rumfang i kasse ?
29. maj 2008 af
søde1990 (Slettet)
en lille kasse har h=3cm, længde x+1 og bredde 7-x, begge udtrykt i cm. opskriv en foorskrift for kassens rumfang V som funktion x, og bestem det størst mulige areal af kassen ?
Please hjælp mig, skal op skriftligt imorgen uden hjælpemidler.
Please hjælp mig, skal op skriftligt imorgen uden hjælpemidler.
Svar #1
29. maj 2008 af o1-studie (Slettet)
Når du skal finde det størt mulige areal af kassen skal du benytte dig af optimering eller monotoni-undersøgelse.
Svar #3
29. maj 2008 af o1-studie (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=453167
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=483235
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=483235
Svar #4
29. maj 2008 af dnadan (Slettet)
Hint:
Hvordan beregnes rumfanget af en kasse? Udnyt dette til at opstille en funktion V som funktion af x.
Herefter benyttes optimering:
V'(x)=0
og der vises, at der er tale om et maksimum/minimum (fortegnsvariation)
Hvordan beregnes rumfanget af en kasse? Udnyt dette til at opstille en funktion V som funktion af x.
Herefter benyttes optimering:
V'(x)=0
og der vises, at der er tale om et maksimum/minimum (fortegnsvariation)
Skriv et svar til: HJÆLP..forskrift for rumfang i kasse ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
