Matematik
sammensatte funktioner
09. juni 2008 af
cecilie08 (Slettet)
Hej:)
Skal i en opgave til årsprøve b-niveau redegøre for sammensatte funktioner. Der står noget i min bog, men det giver ikke så meget mening.
Nogen der kan hjælpe (og gerne så simpelt som muligt) ;)
På forhånd tak :)
Skal i en opgave til årsprøve b-niveau redegøre for sammensatte funktioner. Der står noget i min bog, men det giver ikke så meget mening.
Nogen der kan hjælpe (og gerne så simpelt som muligt) ;)
På forhånd tak :)
Svar #1
09. juni 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: En sammensat funktion er en funktion, der er sat sammen af to andre funktioner. Eksempelvis er den sammensatte funktion af f(x)=sqrt(x) og g(x)=2x+4 følgende:
(f o g)(x)=sqrt(2x+4). g er altså blot indsat på x's plads i f(x).
(f o g)(x)=sqrt(2x+4). g er altså blot indsat på x's plads i f(x).
Skriv et svar til: sammensatte funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
