Matematik

pleace, hjælp til matematikopg. søges

29. september 2004 af cs (Slettet)
Hej vil høre om der ikke er nogle der kan hjælpe med denne opg., har forsøgt men det går ikke så godt.

opgaven går ud på at bestemme a således at
int(fra 3 til 9)(kvdr(x)+a/kvdr(x))dx=12

håber nogle vil hjælpe, på forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2004 af frodo (Slettet)

int(fra 3 til 9)(kvdr(x)+a/kvdr(x))dx=12
<=>
[2/3*xkvdr(x)+2akvdr(x)](3 til 9) = 12
<=>
2/3*9kvdr(9)+2akvdr(9)-(2/3*3kvdr(3)+2akvdr(3))=12

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

... og så hedder det "please" en anden god gang.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2004 af frodo (Slettet)

det kunne jo være det var peace!?!?!

Men ellers hedder det "hjælp til matematikopg. søges " en anden gang. Altså UDEN please / peace.

Svar #4
29. september 2004 af cs (Slettet)

okay tak for det

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

#3: You sure know how to please an Icelandic horse, Mr. Garrison.

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2004 af frodo (Slettet)

Den lader jeg stå for sig selv!

Skriv et svar til: pleace, hjælp til matematikopg. søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.