Matematik

Sammensat funktion !

18. august 2008 af abk_buch (Slettet)

Hej... Mangler virkelig hjælp til denne her opgave..

Lad f og g være funktionerne

f(x) = 1/x    og   g(x) = 5x-15

Find forskrift og Dm for f(g(x)) og g(f(x)) - begge kan også skrives med boletegnet !

Har lavet adskillige andre, men denne her kikser bare !

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. august 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Forskrifterne er som følger. Se, om det ikke hjælper dig:

f(g(x))=1/(5x-15)

g(f(x))=5/x - 15


Svar #2
18. august 2008 af abk_buch (Slettet)

Tak ! det var lige hvad jeg manglede


Skriv et svar til: Sammensat funktion !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.