Matematik

Vektorregning hurtigt spg.!

16. september 2008 af Johanboy11 (Slettet)

givet længden af vektor   v = 5 og længden af vektor   w=7

samt at vinklen mellem vektor v og vektor w er 30grader. Bestem vektor v gange vektor w

Bestem vektor v gange vektor w


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af Isomorphician

v·w = |v||w|*cos(vinkel)


Skriv et svar til: Vektorregning hurtigt spg.!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.