Matematik

rumfang

27. september 2008 af the death angel (Slettet)

jeg skal opstille et regne stykke der viser hvordan rumfange af jorden indre kerne jeg hved den har en radius på 1600 mere hved jeg ikke er der nogen der kan hjælppe


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2008 af mathon

Vkugle = (4/3)πr3


Svar #2
27. september 2008 af the death angel (Slettet)

ikke forstået jeg kan godt formelen 4/3 *pi*1600 men jeg er kan ikke huske hvordan jeg bruger den


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. september 2008 af mathon

du indsætter radius r = 1600


Svar #4
27. september 2008 af the death angel (Slettet)

ja er med på det r=1600
men når jeg regner det ud giver det nået med 4 mia og synes jeg må være er lidt for højt


Svar #5
27. september 2008 af the death angel (Slettet)

all så 1600 i 3 gange med pi men er sikker på det med 4/3 del


Svar #6
27. september 2008 af the death angel (Slettet)

"er ikke siker på det med 4/3"


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.