Matematik

teknisk problemer med TI-89

02. oktober 2008 af andersxx (Slettet)

bestem arealet mellem graferne for funktionerne

f(x) = 2+ sin(2x) og g(x)=cos(x)-1 i intervallet [0,3π/2]

vi må gerne bruge TI-89 til at udregne den

så prøver jeg at taste f(x) og g(x) i y=

men jeg vil have intervallet med og vi har lært at man skal taste... | 0 and 3π/2

dvs 2+sin(2x) | 0 and 3π/2 

men lommeregner siger noget mærkeligt når jeg trykker gul f3 for at vise grafen

hjælp tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Er TI-89 indstillet til radianer?


Svar #2
03. oktober 2008 af andersxx (Slettet)

ja.. den siger "constraint expression invalid"

måske har jeg indtastet mellemrum forkert. men den siger ikke noget når jeg indtaster det ind på Y=. det er først når jeg trykker gul f3..

håber du kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Skal du taste 0 and 3pi/2?

Min virker med 0<x<3pi/2.


Skriv et svar til: teknisk problemer med TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.