Matematik

rigtigt ?

09. november 2008 af Hejhejhhx (Slettet)

f(x) = x^3 - 6x^2 + 12x - 4   --->   f ` (x) = 3x^2 - 12x + 3
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2008 af juventuz (Slettet)

f´(x)=3x2-12x+12


Svar #2
09. november 2008 af Hejhejhhx (Slettet)

Please forklar hvorfor det er + 12


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2008 af juventuz (Slettet)

fordi (ax)´=a


Svar #4
09. november 2008 af Hejhejhhx (Slettet)

Ups, har skrevet opgaven forkert, det rigtige er:

f(x) = x^3 - 6x^2 + 9x - 4

Hvad giver det så ..


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2008 af juventuz (Slettet)

f´(x)=3x2-12x+9

Hvis du har svært ved dette så tag et kig i din bog. Der burde der stå, hvorledes en funktion differentieres


Skriv et svar til: rigtigt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.