Biologi

Forbrænding tid!!!!! HJæLPP!!!!!

19. november 2008 af gym8260 (Slettet)

Hej!!

Jeg har fået en opgave, som forstår ikk helt hvad jeg skal

Spørgsmålet er Hvordan kan man regne ud af hvor meget tid, det tager til at forbrænde en gulerod (123 Kj). Jeg skal finde det i hvor lang tid, det tager det være sidde passiv, gang og løbe.

Sidde passiv (370 Kj/t), Gang ( 700 Kj/t) og Løb (12 km/t forbræner 3500 Kj/t) og (16 km løbs forbrænder 4800 Kj/1t)

Tak på forhånd! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af BNLine (Slettet)

Man brænder 370Kj i timen ved at sidde ned, osv.

Hvor meget brænder man så på et minut?


Svar #2
19. november 2008 af gym8260 (Slettet)

370/60= 6,16 Kj/min., hvad så mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2008 af Stenalt (Slettet)

Det er jo ganske simpelt... Du skal bare kigge på enhederne... KJ/ (KJ*t) = t, så f.eks. 123/(370KJ/t)=???


Svar #4
19. november 2008 af gym8260 (Slettet)

Tak for det :D


Svar #5
20. november 2008 af gym8260 (Slettet)

Hvad mener du med (370Kj/t), hvad betyder parentiser???? Er det ikk bare 123/370 Kj /60 ???


Svar #6
20. november 2008 af gym8260 (Slettet)

 nåååååååå har forstået det, så lige meget med #5 :D


Skriv et svar til: Forbrænding tid!!!!! HJæLPP!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.