Matematik

kassens overfladeareal udtrykt ved breden

21. november 2008 af GQlle (Slettet)

Hej alle herinde.
Er der nogen der kan give mig et hint til at komme igang med denne opgave.?

I en bestemt type lukket kasse skal længden være 2 gange bredden, og højden skal være 0,4 gange bredden.
Bestem kassens overfladeareal udtrykt ved bredden.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2008 af mathon

udred størrelsesforholdene:

bredde = x
længde = 2*x
højde = 0,4*x

Ov(x) = 2(l*b+l*h+h*b) = 2*((2x)*x+(2x)*(0,4*x)+(0,4x)*x) ..................


Skriv et svar til: kassens overfladeareal udtrykt ved breden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.