Kemi

hvad hedder følgende molekyler?

30. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

NO = nitrogenoxygen
NO2 = nitrogenoxid
N2O = dinitrogenoxid
N2O3 = dinitrogentrioxid
N2O4 = dinitrogentetraoxyid
N2O5 = dinitrogenpentaoxid


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2008 af mathon

NO = nitrogenoxid
NO2 = nitrogendioxid
N2O = dinitrogenoxid
N2O3 = dinitrogentrioxid
N2O4 = dinitrogentetraoxid
N2O5 = dinitrogenpentaoxid


Skriv et svar til: hvad hedder følgende molekyler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.