Kemi
Spørgsmål til pufferligningen.
28. oktober 2004 af
Christine (Slettet)
Pufferlignigen står i min bog beskrevet som:
pH = pKs + log ( konc.B / konc.S)
Så er det jeg spørger mig selv kan den også skrives som:
pH = pKb + log (konc.S / konc.B)
??
pH = pKs + log ( konc.B / konc.S)
Så er det jeg spørger mig selv kan den også skrives som:
pH = pKb + log (konc.S / konc.B)
??
Skriv et svar til: Spørgsmål til pufferligningen.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
