Matematik

Flere ubekendte

03. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg ved at:

G(fb) = 0,12 * kg * t

(G(in) – G(fb))/(0,68*kg) = pm
 

Dertil har jeg følgende oplysninger (sat ind i formlen):

G(fb) = 0,12 * 60 * t

(36 – G(fb))/(0,68*60) = 0,49
 

---------------

Men hvordan finder jeg så de stadig ubekendte? hhv. G(fb) og t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2009 af NejTilSvampe

 ehm jeg er ikke sikker på jeg forstår det helt. Men går ud fra at G(fb) er én ubekendt og ikke 3 ganget sammen ? isåfald er den mig bekendt uløselig sådan som den står nu.  

Men du kan jo isolere G(fb) i den nederste ligning :  G(fb) = 36- 0,49*0,68*60

og så sætte det ind i ligningen over den og isolere t: t= G(fb) / (0,12*60)

Men jeg forstår f.eks. ikke hvad in og pm er.. det er meget dårligt beskrevet synes jeg :s


Svar #2
04. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Okay, det er heller ikke, hvad de hedder, men det var for at 'kalde det noget'.

Men ja, du har ret G(fb) er én ukendt. (det er bare forkortelsen og så man skulle kunne skældne den fra G(in)).

Men mange tak for din besvarelse! Jeg prøver det lige!


Svar #3
04. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Men jeg tror, det passer!

Altså bliver G(fb)= 16,008 og t=2,22333


Skriv et svar til: Flere ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.