Matematik

Hurtigt spørgsmål vedr. isolering

03. februar 2009 af MGK91 (Slettet)

Som titlen referer, så har jeg lige et hurtigt spørgsmål..

hvordan isolerer man t i ligningen L=V·cos(α)·t

på forhånd tak :D


Svar #1
03. februar 2009 af MGK91 (Slettet)

mit bud:

t = L / (V· cos(α))???


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Er slet ikke sikker men tror du skal sige:

t = (V· cos(α) / L

altså omvendt din teori - men som sagt: jeg er SLET IKKE SIKKER!

M.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2009 af Nikolinek (Slettet)

Nej, det er den første der er rigtigt.

Du skal dividere med udtrykket (V*cos(q)) på begge siger for at få t til at stå alene.  Derfor bliver det

L/(V*cos(q))


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Så ved jeg da også det ;)


Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål vedr. isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.