Matematik

differentalligning med sin eller cos løsning

14. februar 2009 af 06ycsc (Slettet)

Undersøg om sin x og / eller cos x er løsning til differentialligningen: 

y'= (+-) kvadratrod(1-y^2)

"I må ikke bruge TI til løsningen, men hvis I gør det alligevel, kan I måske få en ide om, hvor en valgfri konstant kan anbringes, for at vi får alle løsninger." sagde min lære
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2009 af peter lind

Sæt y = sin(x). Find y'. sæt dentte ind i ligningen og se om det stemmer. Gentag med y=cos(x)


Skriv et svar til: differentalligning med sin eller cos løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.