Kemi

Kemi spørgsmål!

23. februar 2009 af Linda1 (Slettet)

Hej. Jeg er meget i tvivl om følgende spørgsmål:

I skemaet er nitritkoncentrationen i kolbe 2 angivet til 2,0 * 10^ -6 M. Hvordan fremkommer dette tal?

oplyst: ved alle målinger anvendes 50 ml opløsning og i alt 4 ml reagens.

skema kolbe 2:
Volumen 5,00 * 10 ^-5 M NaNO2 = 2,0 ml
Volumen demineraliseret vand  = 48 ml
[NO2-]                                              = 2,0 * 10 ^ -6 M

håber nogen kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2009 af PrinsesseNini (Slettet)

[A] = n/Vopl.


Skriv et svar til: Kemi spørgsmål!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.