Matematik

Hurtigt spørgsmål!

27. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Hej Alle.

Jeg ville bare lige høre om der er nogen herinde som ganske hurtigt vil hjælpe mig!

Jeg har en opgave der lyder:

Bestem regressionlinjen svarende til følgende sammenhørende værdier af x og y:

x         2         4        6        8        10

y        4          5,5     8       9,5      11

Bestem ved hjælp af regressionlinjen den y-værdi der svarer til x = 17

Det er ikke fordi jeg syntes opgaven er specielt svær, men jer har talt med nogle andre, som har fået et helt anderledes resultat end jeg, så jeg ville håbe, at I ville sige om jeg har ret eller ej!

Jeg får:

Regneforskrift: y = 0,9x +2,2

Har fået at vide at den skal give:

Regneforskrift: y = 0,75x + 2,5

Hvad er rigtigt??? Intet eller en af dem??

Hvad ang. bestemmelse af y-værdien når x = 17, får jeg :

17,5

Har fået at vide at det skal give:

15,25

VIL I HJÆLPE MIG?

M.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2009 af mathon

y = 0,9x + 2,2 er RIGTIG!

f(17) = 17,5 er RIGTIG!


Svar #2
01. marts 2009 af Booklover (Slettet)

TUSIND TAK! Så er jeg alligevel ikke helt tåbelig!


Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.