Matematik

Hurtig hjælp til sprøgsmål!

27. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Hej Alle.

Jeg håber inderligt at I kan forklare mig hvordan denne opgave hænger sammen:

Betragt regneforskriften y = -0,2x + 6,2

Bestem x-koordinaten til det punkt på linjen hvis y-koordinat er -2

Har fået svaret til at være 21, men har fået at vide at det skal give 41.

Hvordan kan dette lade sig gøre??

M.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2009 af mathon

-2 = -0,2x + 6,2            subtraher 6,2

-2 - 6,2 = -0,2x             reducer venstre side

-8,2 = -0,2x                  divider med -0,2

(-8,2)/(-0,2) = x

41 = x


Svar #2
01. marts 2009 af Booklover (Slettet)

Tusind tak! Så var det alligevel rigtigt!


Skriv et svar til: Hurtig hjælp til sprøgsmål!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.