Matematik

Hurtig hjælp!!!!!

18. marts 2009 af kornmod (Slettet)

Heej

pleas fortæl mig hvordan man regner den her ud?

2/3(3-x) = 4-(x-1)

mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af Isomorphician

Står der:

(2/3)*(3-x) = 4-(x-1)

eller

2/(3(3-x)) = 4 -(x-1)?


Svar #2
19. marts 2009 af kornmod (Slettet)

nr 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2009 af Isomorphician

Gang ind i parentesen


Skriv et svar til: Hurtig hjælp!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.