Matematik

hurtig spørgsmål ang. integral/stamfunktion

24. marts 2009 af hahalol (Slettet)

Nogle der idéer til at finde stamfunktionen til kvadratrod(3x+9)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal finde ∫√(3x+9)dx. Du sætter u=3x+9 <=> du = 3dx <=> dx = (1/3)du, så du får (1/3)∫√u du =

(2/3)u3/2 = (2/3)(3x+9)3/2


Svar #2
25. marts 2009 af hahalol (Slettet)

okay nice tak..


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

#0  Pas på. Der er mange stamfunktioner til √(3x+9).


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ja selvfølgelig, jeg skulle have haft konstanten med


Skriv et svar til: hurtig spørgsmål ang. integral/stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.