Kemi

Er gået i stå - HASTER ???

26. marts 2009 af mkm-lars (Slettet)

 Der afvejes 2,45 g Na^2SO^, som opløses i demineraliseret vand i en 250 ml målekolbe, hvorefter der fyldes op til mærket med demineraliseret vand og omrystes.

a.) beregn den formelle koncentration af Na^2SO^4 i den fremstilede opløsning

Den har jeg fået til : 14,49 M 

b.) Beregn de aktuelle koncentrationer af Na+ og SO^4 ^2 - i opløsningen.

Opløsningen blandes med 100 mL 0,150 M natriumnitrat.

c.) Beregn de aktuelle koncentrationer af Na+ , SO^4 ^2 - og NO^3- i blandingen.

Er ikke lige den bedste til at finde den aktuelle koncentration, håber i kan hjælpe med dette.

M.V.H

Lars 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2009 af Indee (Slettet)

A = 0,069 M

B=

Na2SO4 = 0,069 M

2Na=0,138 M

SO4 = 0,069

C=

NO3 = 0,043 M

SO4 = 0,049 M

2 Na = 0,099 M


Skriv et svar til: Er gået i stå - HASTER ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.