Matematik

Problemer med TI interactive

07. maj 2009 af strangers

Hejsa

Jeg har ligningen:

x(t)=0,5 * cos(t) som jeg skal løse ved, at sætte den lig med 0. T tilhører intervallet [0;2pi]

Så jeg sådan:

x(t) := 0.5 + cos(t) | t > 0 and t < 2* pi

Så solver jeg og får:

solve(x(t)=0, t) = t=2*@n1* pi + 2.0944 or t=2*@n1* pi - 2.0944

Hvad er det der gøres galt, så jeg ikke får det i tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2009 af Is this it? (Slettet)

dine grænser skal sættes ind når du solver..  Solve(f(t)=0,t)It>0 and t<2*pi


Svar #2
07. maj 2009 af strangers

ok prøver lige


Svar #3
07. maj 2009 af strangers

Det virker:)

Mange tak


Skriv et svar til: Problemer med TI interactive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.