Matematik
Hvilket er rigtigt
15. december 2004 af
KennethC (Slettet)
Ligningen lyder:
-2(x+1½)-(3x-1)=-7
Men hvilket resultat er rigtigt:
-2(x+1½)-(3x-1)=-7
-2x-3-3x-1=-7
-5x=-3
x=3/5
-2(x+1½)-(3x-1)=-7
-2x-3-3x+1=-7
-5x=-5
x=1
-2(x+1½)-(3x-1)=-7
Men hvilket resultat er rigtigt:
-2(x+1½)-(3x-1)=-7
-2x-3-3x-1=-7
-5x=-3
x=3/5
-2(x+1½)-(3x-1)=-7
-2x-3-3x+1=-7
-5x=-5
x=1
Svar #1
15. december 2004 af Katrine1912 (Slettet)
Det er den nederste der er den rigtige, da en minus parantes altid skifter fortegn.....
Svar #2
15. december 2004 af KennethC (Slettet)
Ja det mente jeg nok men en herinde fra sagde noget andet
Skriv et svar til: Hvilket er rigtigt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
