Kemi

Det periodiske system

30. juni 2009 af Sam

Hvis du trykker på f.eks. Hg, vil du få en række kemiske data.

function display (Name, Number, Weight, Melt, Freeze, EN, Den) { document.table.name.value=Name; document.table.number.value=Number; document.table.weight.value=Weight; document.table.melt.value=Melt; document.table.freeze.value=Freeze; document.table.en.value=EN; document.table.den.value=Den; }
H   He Li Be   B C N O F Ne Na Mg   Al Si P S Cl Ar K Ca Sc Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr Rb Sr Y Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe Cs Ba La Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn Fr Ra Ac Db Jl Rf Bh Hn Mt                                 Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu   Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr  
 
Navn Atomnummer Atommasse Smeltepunkt Densitet Kogepunkt   Elektronegativitet      

Densiteten er givet ved g/cm^3 for faste stoffer og ved g/L for gasser (Ved 20ºC, 101,3 kPa)
Elektronegativiteten er givet i Pauling
 

Metaller En solid substans. Generelt god til at lede varme og elektricitet. Let at forme. Metalloid En mellemting mellem metaller og ikke-metaller. Fast ved stuetemperatur. Ikke-metaller Generelt dårlig til at lede varme og elektricitet. Svært at forme.

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juli 2009 af klotte (Slettet)

Fantastisk hvor har du dog fundet det ?


Skriv et svar til: Det periodiske system

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.