Matematik

sin og cos

19. august 2009 af birthe_non (Slettet)

Jeg kunne godt tænke mig, at se hvordan man ska løse nedenstående opgave. ¤= grader

Løs for 0¤< x < 360¤

a) sin x= 0.4711 ?

c) tan x= 2.00 ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. august 2009 af Exupery (Slettet)

Du må vel gerne bruge din lommeregner?

Benyt dig af sinus og tangens invers.

eks:

sin-1(0,411)=x


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. august 2009 af MN-P (Slettet)

Slå det op på din lommeregner


Svar #3
19. august 2009 af birthe_non (Slettet)

oke tak .

havde li glemt det med invers= x, så håber det rigtigt ;)


Svar #4
19. august 2009 af birthe_non (Slettet)

Hvorfor gir tan^-1(2) et helt vildt underligt tal på lommeregner


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. august 2009 af Isomorphician

Husk der er to løsninger til a)


Svar #6
19. august 2009 af birthe_non (Slettet)

Ja også en løsning at finde i 2. koordinat ved 153 grader, men er der ik noget svar til #4?


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. august 2009 af Isomorphician

Hvad er et "underligt" tal?


Skriv et svar til: sin og cos

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.